Vladimir Pavićević  (foto: Đorđe Đoković)
Vladimir Pavićević (foto: Đorđe Đoković)
05.04.2016, 06:53

Pavićević: Građani ne žele više izmeštanje u futur

č: | fb:

Zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević poručio je sinoć u Valjevu da koalicija Nova sranka i DS građanima nudi program kako bi im bilo bolje što je moguće pre, a ne da se stalno izmeštaju u futur.

“Zato je važno da 24. aprila zaokružite broj dva, a to je koalicija DS i Nove stranke koja se zalaže za pravednu Srbiju, da živimo normalno i da živimo sad i to je naš odgovor na naprednjačku vladavinu koja traje četiri godine, koja je podrazumevala mnogo obećanja, mnogo najava i konstantno izmeštanje naših građana u futur“, rekao je Pavićević.

Podsetio je da već četiri godine slušamo napredna obećanja. „Naprednjaci su 2012. godine rekli da će biti mnogo bolje 2014, a znamo svi da nam nije bilo bolje. Onda su nam 2014. godine, kada su videli da nije bolje, poručili da će nam sigurno biti bolje 2015, a znamo da nije bilo bolje. E, sad nam obećavaju da će biti bolje 2017. ili 2020. godine! Građani više ne žele da se izmeštaju u nekakav imaginaran prostor, u neko buduće vreme, nego hoće konačno da osete neki boljitak“, smatra potpredsednik Nove stranke.

On dodaje da je prethodne četiri godine vladavinu SNS obeležilo potpuno odsustvo osećaja za pravdu, a to odsustvo osećaja za pravdu su promovisali upravo oni koji se nalaze na vlasti. 

Vladimir Pavićević

Vladimir Pavićević (Foto: Đorđe Đoković)

Komentarišući istraživanja brojnih agencija o tome koliko će koja partija osvojiti procenata na parlamentarnim izborima, Pavićević kaže da je uočljivo, u onome što se objavljuje u medijima, da nema dva istraživanja koja pokazuju iste ili slične rezultate. Veruje da će lista Nove stranke i DS na republičkim izborima ostvariti dvocifreni procenat, bar deset posto, i da će uticati na donošenje ključnih odluka u republičkom parlamentu.

Zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević poručio je Valjevcima i građanima Srbije da je važan osmeh!

“Osmeh na lice i osmehom ćemo da pobedimo naprednjake na izborima 2016. i na svim narednim izborima. Zaboravite na zabrinjavajuće i crne poruke, na brige i zatvaranje u kuću, unesimo malo optimizma i uradimo ono što će nam vratiti osmeh na lice”, poručio je Vladimir Pavićević.

  

Aktuelno