15.10.2021, 15:48

Mali hepening učenika muzičke škole za Sofiju

č: | fb:

U subotu 16. oktobra, u 13 časova, u restoranu "Tajna" na Pećini, deset srednjoškolaca valjevske muzičke škole kreiraće mali muzički hepening posvećen sugrađanki Sofiji Vasiljević. Svako ko poželi da prisustvuje njihovom programu i istovremeno pomogne maloj Sofiji, popijenu kafu "platiće" slanjem SMS poruke sa sadržajem 935 na 3030.

 

Desetoro mladih muzičara, u akustičnoj atmosferi, na klasičnim instrumentima i svojim glasom, predstaviće se prisutnoj publici atraktivnim klasičnim kompozicijama, omiljenim pesmama iz rock i pop opusa bivše Jugoslavije, kao i trenutno aktuelnim hitovima svetskih i domaćih izvođača.

 

"Oktobar je mesec u kome ceo svet proslavlja Dečju nedelju, u kome se obeležava svetski dan devojčica i uopšte vreme puno događanja koja nas sve podsećaju na čovečnost, humanost i plemenitost, a pre svega na snagu i kvalitet najmlađe populacije. Učenici naše srednje škole, poželeleli su upravo tim povodom da se Valjevcima predstave u nešto drugačijem izdanju, u potpuno različitom ambijentu u kojem do sada nisu nastupali, sa namerom da njihova muzika ima i humanitarni karakter. Škola smo čiji imidz kreiraju upravo inicijative i stremljenja naših učenika i imamo veliku sreću da naši roditelji uvek žele da se aktivno uključe u sve ono što radimo, te nam je vlasnica restorana "ajna", Jelena Milutinović, ponudila prostor i uslugu za sve koji reše da popiju kafu i podrže realizaciju akcije, a kreatori ove ideje su poželeli da koncert bude posvećen maloj Sofiji Vasiljević, devojčici kojoj su potrebni tretmani matičnim ćelijama  kako bi rasla zdravo i srećno, i za koju se u okviru fondacije "Budi human" već realizuje akcija prikupljanja sredstava", kaže direktorka škole, mr Suzana Radovanović Perić.

 

 

 

Aktuelno

Medvednik (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post Pre 1 sati 53 minuta

Ko se "igra" sa zaštitom valjevskih planina

U svim Prostornim Planovima Republike Srbije, počev od 1996. godine, valjevske planine se planiraju za zaštitu. I u najnovijem Prostornom Planu za zaštitu od 2021-2035. godine su planirani...  · 1 komentar