Novogodišnja dekoracja (foto: Kolubarske.rs)
Novogodišnja dekoracja (foto: Kolubarske.rs)
05.01.2024, 08:04

Novogodišnji festival u Valjevu

č: | fb:

U Valjevu će tokom januara biti održan Novogodišnji festival. Kako je navedeno u pozivu za podnošenje ponuda, koji je objavio valjevski Centar za kulturu, festival će trajati od 8. do 19. januara, u okviru koga će biti realizovana četiri muzička programa i to na tri lokalcije – na Trgu Desanke Maksimović, u holu Centra za kulturu i na platou Centra za kulturu.

 

Prema tehničkoj specifikaciji poziva za podnošenje ponuda na Novogodišnjem festivalu učestvovaće Marko Stojanović Luis, kantautor i muzičar. Njegov koncert planiran je za ponedeljak 8. januar od 20 časova na Trgu Desanke Maksimović.

 

Marko i Luka kvartet, koji izvode filmsku, evergrin i šlager muziku, nastupiće u subotu 13. januara od 20 časova u holu Centra za kulturu.

 

Muzičko-poetski kabare "Poezija i pesma života", pesnik Marko Milošević i muzičar Boris Režak, muzičar, sa gostima, planiran je za četvrtak 18. januara u holu Centra za kulturu.

 

Dejan Petrovć Big bend orkestar trubača na programu su u petak 19. januara od 20 časova na platou Centra za kulturu.

 

Pored koncerata, u okviru Novogodišnjeg festivala, biće predstave za najmlađe. U petak, 12. januara u holu Centra za kulturu od 18 časova na programu je mađioničarska predstava. Od 15. do 19. januara u holu Centra za kulturu od 19 časova dečji pozorišni festival u okviru koga će biti odigrano pet predstava za decu. Ulaz je slobodan.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 18 sati 24 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara