Uništen plastenik (foto: www.mionica.rs)
Uništen plastenik (foto: www.mionica.rs)
24.06.2024, 10:54

Procenjuju se štete od grada u mioničkoj opštini

č: | fb:

U Mionici su formirane Komisije za evidentiranje i procenu šteta na individualnim stambenim objektima i putnoj infrastrukturi, kao i Komisija za evidentiranje i procenu šteta na poljoprivrednim gazdinstvima.

 

Predsednik opštine Mionica Boban Janković sazvao je jutros hitan sastanak i od članova Komisije tražio dodtano angažovanje na terenu kako bi se sve nastale štete evidentirale u što kraćem roku.

 

- Sada nam je najvažniji posao da se oporavimo i budemo uz naše sugrađane. Komisije su na terenu gde evidentiraju i procenjuju nastale štete. Početne preliminarne procene su da je šteta ogromna. Činimo sve što je u našoj moći, ali verujemo i da će nam država pomoći – kaže Janković.

Sastanak

Sastanak (Foto: www.mionica.rs)

 

U subotu popodne nezapamćeno nevreme pogodilo je mioničku opštinu gde je grad naneo ogromne štete na domaćinstvima, automobilima, usevima, infrastrukturi. Najviše pogođena sela su: Popadić, Rakari, Berkovac, Komanice,Maljević, Gornji Lajkovac, Gornji Mušić, okolina Banje Vrujci.

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 17 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 23 sati 57 minuta

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara