Najuspešniji učesnici prvog „Osečanskog pobednika” (foto: Dragan Savić)
Najuspešniji učesnici prvog „Osečanskog pobednika” (foto: Dragan Savić)
14.01.2015, 09:18

„Osečanski pobednik”

č: | fb:

Košarkaški klub i opština Osečina od 15. do 18. januara organizuju drugi turnir muških košarkaških pionirskih ekipa pod nazivom „Osečanski pobednik”, koji će i ovog puta imati međunarodni karakter. Naime, pored  prošlogodišnjeg učesnika Kotora iz Crne Gore, dolazak su potvrdili i Slovenci - mladi sastav Maribora.

Pored ove dve ekipe na turniru će nastupiti lanjski pobednik Foka iz Kragujevca, zatim Partizan iz Beograda, valjevski Metalac i pioniri domaćeg kluba. Osečina se već uveliko pripreme da što spremnija dočeka brojne goste i makar zadrži visok nivo organizacije košarkaškog spektakla za mlade, kako je opšte ocenjen prvi turnir.

Kotorani će u Osečini ostati ukupno osam dana na pripremama i turniru. Sve vreme biće gosti domaćih košarkaša, koji su letos boravili u Kotoru. Mariborčani će ostati pet, a Kragujevčani i Beograđani po tri dana. Za njih je smeštaj obezbeđen u školskom internatu i motelu Sportskog cantra. Pioniri Metalca će svakodnevno putovati na utakmice.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 17 sati 9 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara