Pobednici Reli Mionica (foto: www.mionica.rs)
Pobednici Reli Mionica (foto: www.mionica.rs)
20.05.2019, 11:28

Vladica Rabrenović i Ana Golić pobednici “Reli Mionica”

č: | fb:

Pobednici takmičenja za šampionat Srbije, trećem "Reli Mionica", koje je održano proteklog vikenda, su Vladica Rabrenović i Ana Golić.

 

Na stazi dužine 200 kilometara od 30 prijavljenih posada, zbog tehničke ispravnosti, startovalo je 25 ekipa. Nakon devet specijalnih ispita slavili su Vladica Rabrenović i Ana Golić, koji su za samo tri sekunde bili brži od Nenada Vićentića i Ivana Jevtića. Najniži stepenik su zauzeli Željko Milutivnović i Uroš Lukić.

Reli Mionica

Reli Mionica (Foto: www.mionica.rs)

 

Veliki broj posetilaca ispratilo je ceremonijalni start na Trgu vojvode Živojina Mišića kojim je u petak 17. maja zvanično otvoren treći "Reli Mionica". Reli je održan u subotu, a takmičenje je završeno iste večeri ceremonijom proglašenja pobednika na Trgu, gde je pehare uručio predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

- Zaista smo ponosni što upravo Mionica ove godine otvara sezonu reli takmičenja u Srbiji. Moram napomenuti da je za ovo takmičenje vladalo veliko interesovanje od strane takmičarskih posada, što potvrđuje povećanje broja prijavljenih ekipa u odnosu na prošlu godinu. Mionica je i ove godine opravdala titulu dobrog domaćina i organizatora ovakve vrste takmičenja – rekao je Janković.

Boban Janković uručio pehar

Boban Janković uručio pehar (Foto: www.mionica.rs)

 

Reli Mionica se održava treći put za redom pod pokroviteljstvom opštine Mionica, u organizaciji AK Fam MM Pover sa Auto-moto savezom Srbije i Sportskim auto i karting savezom Srbije. Ovo takmičenje koje se boduje za FIA Centralno evropski zonski reli šampionat, Međunarodno zonsko reli prvenstvo Srbije i Nacionalni reli šampionat Srbije.

 

Reli Mionica

Reli Mionica (Foto: www.mionica.rs)

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 20 sati 13 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara