Europrom paketi (foto: Europrom)
Europrom paketi (foto: Europrom)
08.12.2022, 12:17

1200 "ljubičastih" paketa pomoći

č: | fb:

Valjevska kompanija "Europrom", kao društveno odgovorna, i ove godine obezbediće pakete pomoći za socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

 

"Ovo je bila godina mnogih neizvesnosti, promena i izazova. Svakako je posebno teška bila socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama. Zbog toga je "Europrom" doneo odluku da, kao i prethodnih godina, pomogne onima kojima je to najpotrebnije i donira 1200 paketa pomoći", navode iz ove kompanije.

 

Paketi će biti raspoređeni u devet opština u kojima "Europrom" ima maloprodajne objekte. Najviše paketa - 450 biće podeljeno u Valjevu, po 100 u Lajkovcu, Mionici, Osečini, Kosjeriću, Krupnju, Loznici i Koceljevi, i 50 paketa biće podeljeno na Ubu.

 

Ova akcija biće realizovana u saradnji sa Crvenim krstom svake opštine. Tokom decembra "ljubičaste" pakete dobiće socijalno najugroženiji pojedinci i porodice po evidenciji i rasporedu Crvenog krsta .

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", poručuju iz Europrom-a.

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 16 sati 52 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara