HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
22.05.2023, 08:15

Povređena radnica u eksploziji u Krušiku

č: | fb:

 

U jednom od pogona vojne fabrike "Krušik" u Valjevu jutros nešto posle osam časova dogodila se eksplozija i tom prilikom povređena je jedna radnica, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim, za sada dostupnim informacijama, radnica S.A. (61) IZ Valjeva je zadobila lakše telesne povrede šake i lica, zbrinuta je u valjevskom Urgentnom centru. Ona je radila na presi gde je, najverovatnije došlo do eksplozije kapisle.

 

U toku je uviđaj. Očekuje se da se oglasi i rukovodstvo valjevske vojne fabrike saopštenjem za javnost.

 

Podsetimo, krajem januara ove godine jedna radnica "Krušika" je teže, a jedna lakše povređena prilikom eksplozije kapisle u kapislani vojnog dela fabrike "Krušik". Dve radnice su povređene i u avgustu prošle godine u eksploziji inicijalne kapisle u vojnom pogonu "Krušika".

 

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 18 sati 27 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara