Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Krušik (foto: Kolubarske.rs)
03.08.2024, 15:21

Sedmoro radnika povređeno u eksploziji u Krušiku

č: | fb:

Sedmoro radnika valjevske vojne fabrike "Krušik" povređeno je u eksploziji koja se dogodila jutros oko 9 časova. Niko od njih, na sreću, nije životno ugrožen, svi su zbrinuti u Urgentrom centru.

 

Kako saznajemo, u vojnom delu fabrike došlo je do aktivacije osnovnog punjenja mine, koja je dovela do eksplozije, u kojoj je povređeno sedmoro radnika - M. M. (40), S. Ž. (50), K. D. (35), J.D. (47), Ć. R. (27) iz Valjeva, kao i S. Ž. (38) i P. I. (38) iz Mionice.

 

U hali u kojoj je eksplodirala mina radi 20 radnika u smeni. Uviđaj, kojem su prisustvovali predstavnici fabrike, Ministarstva odbrane, tužilaštva i policije završen je oko 11 časova.

 

Uzrok eksplozije se još utvrđuje.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 16 sati 1 minuta

"Ispoljavati empatiju", nije dužnost samo nekih...

Nije samo "lepo", "za ugledanje", "ljudski", "empatija", nego je i dužnost, pomagati one kojima je pomoć potrebna. Pa i nesrećne migrante, iz afričkih i bliskoistočnih zemalja! Trebalo bi da je...

PK Valis (foto: PK Valis)
Mađunarodni miting Pre 19 sati 9 minuta

Plivači Valisa uspešni u Kikindi

Jedan od najuspešnijih takmičara mitinga, koji je održan ovog vikenda u Kikindi, bio je Andrej Milivojević, član valjevskog plivačkog kluba Valis. Učestvovalo je 380 plivača iz Mađarske, Bugarske,...