13.09.2014, 20:33

Poraz Ubljana u Kragujevcu

č: | fb:

Jedinstvo je u 5. kolu Srpske lige Zapad poraženo danas od Šumadije u Kragujevcu rezultatom 0:1 (0:0). Domaći su jedini gol postigli u 54. minutu, a strelac je bio Zvezdan Nikolić. Ubljani žale za propuštenim prilikama - njihovi fudbaleri pogodili su prečku (Stojanović) i stativu (Ranković), a promašili su i „zicer“.

Jedinstvo je dobro igralo, potvrdio je za Kolubarske.rs izveštač lokalnog portala Šumadijapres, Milivoje Jovičić. Biva da su Ubljani „platili ceh“ za pobedu FK Budućnost-Krušik pre dve nedelje na Bubnju, kada su domaći igrali, a Valjevci golom Rajevca odneli sva tri boda!

Sutra pre podne (11.00), Budućnost-Krušik igra sa Poletom u Ljubiću, kod Čačka, dok je od 16.00 u Lajkovcu derbi: Železničar-Loznica.

Druga pobeda Radničkog

Valjevski Radnički je zabeležio drugu pobedu u Zonskoj ligi Drina. Strelac pobedonosnog gola iz „mrtvog ugla“ bio je kapiten Nikola Tajdić u 52. minutu igre, pa je Radnički na Petom puku slavio sa 1:0 (0:0).

Mionička Ribnica je igrala 0:0 sa Jedinstvom u Vladimircima, dok je Zadrugar slavio minimalnim rezultatom 1:0 na gostovanju Zlatiboru u Čajetini.Strelac gola za tri boda bio je Avramović.

Sutra je komšijski derbi 5. kola: OFK Osečina-Rađevac (Krupanj). Utakmica se igra u 16.00 sati, kada počinje i meč Brezovica-Borac (Šabac) u istoimenom selu baštovana kod Uba. Brezovčane od prošle subote kao trener vodi Zoran Pantelić, bivši golman i trener Budućnosti, koji je sedeo i na klupi pojedinih valjevskih, ali i klubova u okolini. Na derbiju u Lajkovcu, Brezovica je poražena 0:1 uz podatak da su njeni fudbaleri promašili jedanaesterac u zaustavnom vremenu!

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 18 sati 17 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara