Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
27.09.2014, 17:26

Bez golova u Topoli

č: | fb:

FK Budućnost-Krušik igrao je danas 0:0 protiv Karađorđa u Topoli, u 7. kolu Srpske lige Zapad, pa je, iako jedina neporažena ekipa, Loznici morao da prepusti vođstvo na tabeli jer su „zeleni sa Lagatora“ savladali Jošanicu u Novom Pazaru sa 5:0 (4:0).

Valjevci su, na malom terenu, na kojem je teško razviti igru na koju su navikli trenirajući i igrajući na „Krušikovom“ stadionu, pa i na Pećini, teško dolazili do prilike za gol. Doduše, kapiten Miloš Rašević je u 12. minutu pogodio stativu šutem sa nekoliko metara, okružen domaćim fudbalerima, i to je bilo gotovo sve što je od gostiju viđeno na ovoj utakmici.

Imao je Rašević priliku i u 95. minutu igre, kada je njegov šut iz slobodnog udarca, dosuđenog zbog faula na Živanoviću, koji je danas u veznom redu zamenio prošle subote isključenog Čočovića, završio u „živom zidu“ korpulentnih fudbalera „fenjeraša“ iz Topole.

Budućnost-Krušik sada ima 17 bodova,  bod manje od vodeće Loznice. U 8. kolu, narednog vikenda, Valjevci dočekuju Zvižd iz Kučeva, a onda sledi verovatni rasplet jesenjeg dela srpskoligaškog zapada. Voljom žreba, Budućnost-Krušik gostuje Rudaru u Kostolcu, a potom i u Loznici.

Ubsko Jedinstvo sutra (11.00) igra sa Poletom u Ljubiću, dok lajkovački Železničar sutra (15.30) gostuje u Raški, gde ga dočekuje domaći Bane.

Ribnici bod u Bajinoj Bašti

Mionička Ribnica se vraća nbeporažena iz Bajine Bašte, gde je sa domaćom Slogom igrala 1:1 (0:0). Domaći su poveli u 54. minutu, a gol za Ribnicu postigao je Simić u 75. minutu igre.

Sutra (15.30), OFK Osečina u komšijskom derbiju 7. kola Zonske lige Drina dočekuje valjevski Radnički, Brezovica je domaćin Radničkom iz Klubaca kod Loznice, a lajkovački Zadrugar dočekuje šabački Borac.

 

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo Pre 1 dan 9 sati

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...  · 3 komentara

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis Pre 1 dan 16 sati

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...