Andrej Milivojević i Maša Radojević  (foto: PK Valis)
Andrej Milivojević i Maša Radojević (foto: PK Valis)
19.02.2024, 07:56

Uspešni Maša Radojević i Andrej Milivojević

č: | fb:

Plivači valjevskog Valisa Maša Radojević i Andrej Milivojević osvojili su medalje na drugom kolu prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije, u konkurenciji 302 plivača iz 19 klubova.

 

Na ovom takmičenju nastupilo je sedam plivača Valisa, predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

 

Najuspešnija je bila Maša Radojević koja je u disciplini 50 metara delfin stigla do titule kadetskog prvaka, a u disciplinama 100 metara leđno i 100 metara slobodno stigla je do titule kadetske vicešampionke.

 

Andrej Milivojević je bio uspešan u disciplini 100 metara slobodno sa osvojenom srebrnom medaljom, dok je u disciplini 100 metara leđno stigao do bronzane medalje.

 

Svoja najbolja vremena i dobar nastup imali su i Đorđe Živković, Andrijana Marić, Emilija Krstajić, Đurđa Jovančić i Matija Mihailović.

 

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 17 sati 7 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara