Štafeta Valisa  (foto: PK Valis)
Štafeta Valisa (foto: PK Valis)
11.03.2024, 09:52

Valjevski plivači osvojili četiri medalje

č: | fb:

Plivači valjevskog PK Valis osvojili su četiri medalje na međunarodnom plivačkom mitingu "Sve prolazi, Zvezda traje", u organizaciji PK Crvena Zvezda, u konkurenciji 506 plivača iz 30 klubova iz Srbije, Severne Makedonije i Bugarske.

 

Plivački klub Valis je predstavljalo osam plivača.

 

Najuspešniji je bio Andrej Milivojević koji je bio najbrži kadet na takmičenju u konkurenciji 50 kadeta u disciplini 100 metara slobodno i prvi put spustio vreme isplivane deonice ispod jednog minuta, tačnije 59.56 sekundi. U disciplini 100 metara leđno Andrej je stigao do srebra.

 

Maša Radojević je u disciplini 100 metara slobodno osvojila bronzu u konkurenciji 47 kadetkinja. Vuku Tešanoviću je izmakla bronza u disciplini 100 metara slobodno za 17 stotinki i trku je završio na četvrtom mestu.

 

Štafeta Valisa u sastavu: Andrej Milivojević, Ana Jevtić, Đorđe Živković i Maša Radojević je osvojila srebrnu medalju u disciplini 4x50 metra mešovito.

 

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 18 sati 23 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara