Karate klub 014 Valjevo (foto: Karate klub 014 Valjevo)
Karate klub 014 Valjevo (foto: Karate klub 014 Valjevo)
22.04.2024, 06:57

Šest medalja za karatiste Karate kluba 014 Valjevo

č: | fb:

Na Državnom prvenstvu za poletarce, nade i pionire u karateu, koje je održano u Mladenovcu, valjevski mladi karatisti osvojili su šest odličja.

 

Na prvenstvu su nastupili najbolji takmičari iz cele države koji su na regionalnim prvenstvima ostvarili plasmane. Karate klub 014 Valjevo, kao jedini legitimni predstavnik karate sporta u Valjevu, nastupio je sa osam plasiranih takmičara i ostvario veoma dobre rezultate osvojivši šest odličja.

 

Prvo mesto u svojim kategorijama osvojili su: Đorđe Mitrović i Dina Drinčević, koji su postali državni prvaci, drugo mesto i vice šampioni postali su Iva Krsmanović i Neda Damnjanović, treće mesto zauzeli su Vuk Đuričković i Aleksa Matijević. Naši takmičari Sara Nešić i Bogdan Pavlović izgubili su u repasažu.

 

Zavidan uspeh naših najmlađih takmičara, rezultat je predanog rada uprave kluba i trenerskog tima, koji u četiri termina sedmično daju sve od sebe da prenesu svoja znanja iz karatea na naše takmičare i članove kluba. Trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, ilica Ilić, Predrag Branković, Vladan Živanović, Milan Lepojević i Milenko Lukić, stvorio je jednu novu generaciju šampiona, koji su stali rame uz rame već prekaljenim takmičarima u kategoriji kadeta, juniora i seniora.

 

U narednom periodu Karate klub 014 Valjevo očekuje Kup za Kadete i juniore, kao i školska olimpijada.

Aktuelno

Prekid sednice Skupštine grada (foto: Kolubarske.rs)
Nakon pet časova zasedanja Pre 12 sati 32 minuta

Prekinuta sednica Skupštine grada Valjeva

Današnja sednica Skupštine grada prekinuta je nakon pet časova zasedanja, kada je u toku bila rasprava o šestoj tački dnevnog reda - izmene Plana komunalne izgradnje. Sednica će biti nastavljena u...  · 16 komentara