Petnica kup (foto: PK Valis)
Petnica kup (foto: PK Valis)
19.06.2024, 12:21

Održan Petnica kup – do sada najmasoviji plivački miting

č: | fb:

U SRC Petnica održan je 24. Petnica kup na kojem je nastupilo 575 plivača iz 32 kluba iz Srbije, Crne Gore i Bugarske. Prea rečima organizatora, ovo je do sada najmasovniji i najbolje organizovan plivački miting.

 

Ekipno prva tri mesta osvojili su PVK Aquatic Verde iz  Podgorice, PK Valis Valjevo i klub za vodene sportove Mornar iz Beograd. 

  

Za ukupno najboljeg plivača proglašen je Ilija Spasenović iz PK Barakuda iz Beograda, a za najbolju plivačicu Anja Radojević iz PK Valis iz Valjeva. 

 

(Foto: PK Valis)

Organizator takmičenja bio je plivački klub Valis uz podršku grada Valjeva i Ustanove za fizičku kulturu Valis. Takmičenje je svečano otvorio Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojkovic. 

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 23 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara