Metalac-Crvena zvezda (2015.) (foto: Đorđe Đoković)
Metalac-Crvena zvezda (2015.) (foto: Đorđe Đoković)
28.08.2024, 08:33

Dva vremeplova – 75 godina košarke i rukometa u Valjevu

č: | fb:

Udruženje valjevskih sportista priprema dva vremeplova kroz koje želi da obeleži dva velika jubileja - 75 godina valjevske košarke i 75 godina valjevskog rukometa. Za realizaciju oba projekta (za sada se predviđaju prezentacije i izložbe, a kasnije monografije i muzejska postavka) redakcijama vremeplova su pored materijala kojim trenutno raspolažu, neophodni pouzdani i drugi nesporni materijali - fotografije, novinski isečci, plakati, zvanični dokumenti...

 

Redakcije vremeplova pozivaju sve građane (nekadašnje sportiste, njihove rođake i prijatelje, kolekcionare...) da ako u ličnoj dokumentaciji postoje fotografije ili drugi dokumenti koji se odnose na ova dva vremeplova, da pomognu i dokumente učine dostupnim redakcijama vremeplova. Dostava navedenih materijala se može realizovati na dva načina:

Rukomet

Rukomet

 

(1)  Lično, tako što se raspoloživi materijal spakuje i zalepi u veliki žuti koverat na kome će biti napisana samo tri podatka: sport (košarka ili rukomet), ime i prezime dostavljača materijala i broj telefona. Koverat se dostavlja u frizerski salon Mađar (preko puta Okružnog suda - ulica Vojvode Mišića 27). Dostavljeni materijal će biti kvalitetno skeniran i uredno vraćen u roku od najviše osam dana.

 

(2)  Kvalitetnim skeniranjem ili fotografisanjem željenog materijal i dostavom na elektronske adrese: [email protected] (košarka) ili [email protected] (rukomet).

 

Ako su vam potrebne još detaljnije informacije, kontakt telefoni su: Milivoje Milinković 064 510 59 16 (košarka), Saša Popović 060 04 06 212 (rukomet) i Vojislav Andrić 065 291 22 00 )oba sporta).

Košarka

Košarka

Molimo sve prijatelje valjevske košarke i rukometa da ovu informaciju proslede svojim poznanicima, saigračima, ljubiteljima valjevskog sporta i svima onima koji svojim prilozima mogu doprineti da oba vremeplova budu bogatiji i ilustrativniji.

 

Udruženje valjevskih sportista

Aktuelno

 (foto: )
Krajem avgusta Pre 19 sati 57 minuta

Rođena prva beba iz doniranih spermatozoida

Krajem avgusta rođena je prva beba iz doniranih spermatozoida nastala u laboratoriji valjevskog Zdravstvenog centra, a "singl" majka iz Šapca je donela na svet zdravog dečaka. Do kraja godine...