Ivana Nešović (foto: wikipedia.org)
Ivana Nešović (foto: wikipedia.org)
26.10.2014, 21:38

Želji maraton u Subotici

č: | fb:

Odbojkašice Železničara pobedile su večeras Spartak u Subotici sa 3:2 (23:25, 25:21, 25:21, 15:25, 15:10), u meču koji je trajao 121 minut. Lajkovčanke su vodile sa 2:1 u setovima ali su u četvrtom naglo popustile zbog čega su morale da igraju taj-brejk.

Ovom pobedom osvojile su dva boda, jedan je pripao Subotičankama, a u 3. kolu, nedelja (19.00), u novoj sportskoj dvorani dočekuju Crvenu zvezdu, koja posle dva kola takođe ima dva boda.

Pobedi Želje pun doprinos dala su pojačanja, Ivana Nešović, koja je sanirala povredu prsta, i Tamara Rakić, Valjevka, koja, kao i Nešovićeva, posle povratka iz inostranstva igra na otvoren ugovor dok ne nađe novi klub.

U Lajkovcu igra i Marina Tešanović, koja je karijeru počela u rodnoj Osečini, a potom je svojevremeno takođe bila prvoligaški igrač valjevske Srbijanke.

U sastavu su još bile Stojković, Veljković, Lazarević, Aćimović, Raković, Kompirović, Vojinović, kao i dva „libera“, Knežević i Zlatić. Trener je Nikola Jerković iz Obrenovca, koji je ranije vodio Lazarevac.

Pred 300 gledalaca, u Sali „Dudova šuma“, sudili su Zoran Radovanović i Boris Kolarević.

 

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo Pre 1 dan 9 sati

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...  · 3 komentara

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis Pre 1 dan 16 sati

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...