Pogodak spretnog Rajevca (foto: Glas Tamnave)
Pogodak spretnog Rajevca (foto: Glas Tamnave)
01.11.2014, 18:11

Valjevcima derbi na Ubu

č: | fb:

FK Budućnost-Krušik dobio je današnji derbi 12. kola Srpske lige Zapad protiv Jedinstva na Ubu sa 2:0 (2:0). Ubljani nisu iskoristili svoje prilike kod 0:0 i 0:1, neprcizni su bili mladi Petrašević i iskusni Stojanović, što su Valjevci kaznili. U drugih 45 minuta, Budućnost-Krušik znalački je čuvala prednost i zasluženo osvojila sva tri boda.

Prvi gol za Valjevce, u 29. minutu, postigao je kapiten Miloš Rašević izvanrednim udarcem, u rašlje, sa ivice kaznenog postora domaćih. Konačan rezultat, u sudijskoj nadoknadi, delo je spretnog Rajevca, koji je iskoristio nesigurnost golmana domaćih Rakića i odbijenu loptu lako sproveo u gol.

Ranković protiv Rankovića 

Ranković protiv Rankovića (Foto: Glas Tamnave)

Jedinstvo: Rakić, Arsenović, Stojanović, Marjanović, Tadić (Andrić), Milojeviuć, Rašić (Despotović), Petrovbić, Ranković, Jovanović (Bradonjić), Petrašević.

Budućnost-Krušik: Ranković – Jevtić, Gentić, Kosić, A. Ilić – Marković, Čočović (Trifunović), Rašević, S. Ilić (Đurić) – Baljak (Nešić), Rajevac.

Sudio je Ljubiša Borisavljević iz Ivanjice.

Lajkovački Železničar sutra (13.30) dočekuje Karađorđa iz Topole uveren da će seriju pobeda nastaviti pred svojim navijačima i probiti se i sam vrh tabele.

Vodeća Loznica pobedila je danas, kao domaćin, Pobedu iz Beloševca, kod Kragujevca, sa 2:0, pa ima 28 bodova, sedam više od Valjevaca, koji su drugi sa 21 bodom.

Dva remija „zonaša“

U današnjim utakmicama 12. kola Zonske lige Drina, Ribnica je kao domaćin igrala 0:0 sa liderom FAP-om iz Priboja na Limu.

Bod je osvojio i Radnički na Petom puku iako su gosti iz Čajetine postigli oba gola. Domaći su, naime, poveli autogolom „štopera“ gostiju Ristanovića, u 30. minutu, posle slobodnog udarca Markovića, a bod Zlatiboru spasao je „rezervista“ Milosavljević u 62. minutu. Goste kao trener predvodi Milan Čančarević, jedan od dva brata, nekada poznata fudbalera Sloge iz Požege i užičke Slobode.

Sutra (13.30), OFK Osečina dočekuje Slogu iz Bajine Bašte, Brezovica gostuje Zlataru u Novoj Varoši, dok lajkovački Zadrugar igra sa Slogom u Sjenici.

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo Pre 1 dan 6 sati

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...  · 3 komentara

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis Pre 1 dan 13 sati

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...