OK Spartak (foto: OK Spartak)
OK Spartak (foto: OK Spartak)
15.01.2015, 13:54

Poraz umornih Ljižana

č: | fb:

Spartak je opet izgubio od Inđije, ovoga puta prvenstvenu utakmicu Superlige Srbije – 0:3 (16:25, 23:25, 23:25). Meč je pred 200 gledalaca trajao 78 minuta, a gosti su, posle ubedljivog prvog seta, druga dva dobili „na razliku“. Trener gostiju Vladimir Šarenac izjavio je posle utakmice kako je zadovoljan pobedom svojih odbojkaša u teškoj utakmici.

Inđiji je ovo druga pobeda u tri utakmice ove sezone protiv Spartaka (dve prvenstvene i za Kup Srbije). Goste je predvodio „dizač“ Elezović, koji je odlično odmenio Janjuševića, a dobro su igrali još korektor Pešut (21 poen) i primač servisa Crnjanski (12).

„Baš nas je zanećalo, a Inđijčani su odigrali dobro, poletno. Mi smo nedovoljno trenirali u hladnoj dvorani, zbog povrede nije igrao korektor (smečer) Dojčilović, naš bitan igrač, dok su se juniorski reprezentativci Smiljanić i Radosavljević vratili ekipi dva dana uoči utakmice. Ne tražim alibi, ipak sve je to uticalo na naš učinak“, rekao je danas Kolubarskim.rs Bogdan Veličković, trener Spartaka.

Spartak: Munćan 6, Perić 11, Glavinić 8, Stevanović 7, Veljović 4, Radosavljević 5, Smiljanić (libero), Simić 1, Teodosijević, Gajević, Dojčilović, Rakić.

Ljižanima sada predstoji gostovanje protiv Mladog radnika u Požarevcu, a 25. januara dočekuju Novi Pazar.

 

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo Pre 1 dan 6 sati

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...  · 3 komentara

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis Pre 1 dan 12 sati

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...