ORK Metalac - RK Zlatar (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
ORK Metalac - RK Zlatar (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
14.11.2015, 21:03

I Zlatar odneo bodove

č: | fb:

ORK Metalac nije uspeo da zabeleži prvu pobedu u Super B ligi ni večeras protiv Zlatara iz Nove Varoši, koji je slavio sa 32:28 (16:10). Opet su valjevski rukometaši dobili drugo poluvreme (18:10), što je slaba uteha za seriju poraza, koja se ne pamti. Nova prilika da se „prokine“ pruža se u sredu, kada se igra Kup utakmica sa lazarevačkom Kolubarom.

Večeras, Valjevci su sedam golova prednosti gostiju stigli na 25:25 u 51. minutu igre, ali su tri gola Bojanovića zaredom pokopala nade u preokret. I dalje, nedovoljna pripremljenost nekompletne ekipe uzima danak, pa se do boljih dana može doći jedino upornim radom!

ORK Metalac: Simeunović (4 odbrane), Radojičić 8 (1), Divović 3, N. Jokanović 3, Anđelić, Obućina, Krunić 1, Milinković 5. Antonijević, Pantić 2, Jovanpović 6, Jevremović, Vranić, Đerić (9 odbrana i sedmerac).

Kod gostiju, Bojanović i Grujičić postigli su po 5, Ristović 6, a Jovanović 4 gola.

U 9. kolu, narednog vikenda, Valjevci igraju sa Dubočicom u Leskovcu. Te utakmice nekada su bile derbni sisreti, sada su oba kluba u krizi – Leskovčani u manjoj od Valjevaca.

Na tabeli vodi Šamot, dok je Metalac poslednji bez bodova. Ispred su Vrbas sa 5, te četitri ekipe sa po 6 bodova. Na kraju takmičenja, u niži rang sele se četiri kluba.

Druga pobeda rukometašica

U Prvoj ligi Centar, ŽRK Metalac je posle poraza od Avale u Vrčinu ((22:34) na svom terenu savladao Mladost (SP) sa 27:15 (13:7). U Vrčinu, najefikasnije su bile Obrenović 6, Cvetković 5 i Vuković4. a u Valjevu – Cvetković 12, Vuković 5, Obrenović i Radoičić po 3. U 9. kolu. gostuju beogradskom Radničkom.

Na tabeli vodi Mladi radnik, po dve pobede imaju Metalac i Loznica, dok su bez bodova Mladost i Rudar.

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo Pre 8 sati 22 minuta

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis Pre 14 sati 57 minuta

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...