Šahovski memorijal Selimira Manojlovića (foto: Đorđe Đoković)
Šahovski memorijal Selimira Manojlovića (foto: Đorđe Đoković)
28.06.2016, 19:08

Danas igrana dva kola

č: | fb:

Na drugom Memorijalu Selimira Manojlovića danas su igrana dva kola, prepodnevno je bilo borbenije a na popodnevnom sve partije završene su remijem. U vođstvu je kineski inter majstor Fang Ksijung, koja ima 2,5 poena i za sada je najambiciozniji. Najiskusniji, velemajstori drže se rezervisano, igraju na remi bez naročitih ambicija, čak ni vm Mihailo Stojanović koji ima najviši rejting. 

U 2. kolu, igranom pre podne, Fangeng je pobedio im Sredojevića, a im Stanković je bio bolji od im Milanovića. Remizirali su Stojanović i Nestorović, Vukić I Radovnović, te Kostić i Lazov.

U popodnevnom, 3, kolu sve partije su završene miroljubivo  Lazov-Fang, Milanović-Kostić, Radovanović-Stanković, Nestorović-Vukić i Sredojević-Stojanović.

Na tabeli void Fang Ksijang sa 2,5 poena, ispred  Stankovića i Nestorovića sa po 2, Lazova, Radovanovića, Vukića i Stojanovića sa po 1,5 poena, Kostića i Milanovića sa po 1 te Sredojevića sa pola poena.

Sutra se od 16.00 sati igra četvrto kolo Fang-Stojanović, Vukić- Sredojević, Stanković-Nestorović, Kostić-Radovanović, Lazov-Milanović.

Igra se devet kola po Bergerovom sistemu, svako sa svakim, a turnir se završava u nedelju, 3. jula.

 

 

 

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo Pre 1 sati 12 minuta

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis Pre 7 sati 47 minuta

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...