Trening fudbalera Budućnost - Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Trening fudbalera Budućnost - Krušik (foto: Đorđe Đoković)
14.07.2016, 12:09

Pobeda Valjevaca na Ubu

č: | fb:

Prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu FK Budućnost-Krušik dobila je protiv Jedinstvo na Ubu sa 2:1 (0:0). Golove su postigli Radović iz slobodnog udarca i Rašević iz jedanaesterca za Valjevce, a Gavrilović, koji je skrivio penal nad St. Ilićem, za Ubljane. Gavrilović je krajem prvog poluvremena pogodio prečku gola mladog Bogosavljevića.

 

Oba trenera su igrala sa dve postave, a iskusnijih 11 na terenu je bilo u drugom poluvremenu. U prvih 45 minuta valjevsku ekipu predvodili su Jankovi, Čočović i Isidorović, Prijević, Đuketić, dok je u nastavku igrala potava, koja je uglavnom bila standardna u prošloj sezoni sa Vojisavljevićem, Gentićem, Stevanovićem, Kosićem, Raševićem... Radović je na levom beku uspešno zamenio Sevića.

 

Nova provera je u subotu uveče pod reflektorima u Velikim Crljenima, protiv Vage iz Stepojevca, a od srede slede i utakmice u Valjevu. Prva je sa lazarevačkom Kolubarom, koju vodi Dejan Nikolić.

 

U FSS još nije doneta odluka o tome ko će u Prvoj ligi Srbije zameniti Slogu iz Petrovca na Mlavi, koja je zbog finansijskih problema istupila iz takmičenja. Kandidati su, kako saznaju Kolubarske.rs, užička Sloboda i Budućnost-Krušik. Užičani imaju podršku lobija iz zapadne Srbije bez obzira na velike dugove i blokadu računa dužu od godinu dana.

 

Izvršni odbor FSS nije doneo odluku već je „vruć krompir“ prebacio u nadležnost Odbora za hitna pitanja, pa se procenjuje da su tu šanse Valjevaca veće. Ipak, nejasno je šta će na kraju biti.

U valjevskom klubu smatraju da imaju tim za viši rang, a o novcu i ostalim detaljima izjašnjavaće se klupska skupština kada odluka FSS bude poznata. Dotle, bez obzira na rang u kojem će se takmičiti, valjalo bi poraditi na unapređenju organizacije kluba. Jer, dobra ekipa jeste veoma bitna ali ne i dovoljna pogotovo za prvoligaški rang.

 

 

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo Pre 29 minuta

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis Pre 7 sati 4 minuta

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...