Kovid ambulanta Doma zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Kovid ambulanta Doma zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
06.01.2021, 12:32

U Valjevu preminula još jedna osoba, 39 novozaraženih

č: | fb:

U Valjevu je od posledica koronavirusa preminula još jedna osoba. Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 6. januara u 13 časova, u Valjevu je pozitivno još 39 osoba, dok je u odnosu na prethodni izveštaj u Kolubarskom okrugu novoobolelih 58.

 

Od početka pandemije u Valjevu je preminulo 137, u Mionici 24, Ljigu 18, Ubu 17, Lajkovcu 15 i Osečini 13, tako da je u Kolubarskom okrugu bitku sa kovidom izgubilo 224 osoba.

  

Od ostalih opština Kolubarskog okruga, najviše novoinficiranih, u odnosu na prethodni dan, je u Mionici – 7, u Osečini – 5 koliko i u Lajkovcu i dvoje u  Ubu.

 

 

Ukupan broj potvrđenih slučajeva Covid -19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 11598; u Valjevu 7037, Ubu 1134, Lajkovcu 932, Mionici 915, Ljigu 830 i u Osečini 750 obolelih od Covid-19.

 

U izveštaju Zavoda za javno zdravlje navedeno je da je u Opštoj bolnici Valjevo na dan 5. januar hospitalizovano 118 kovid pozitivnih pacijenata.

 

Prema podacima Zavoda za javo zdravlje, 5. januara testirano je 236 osoba na teritoroji Kolubarskog okruga, najviše u Kovid ambulanti Doma zdravlja Valjevo 98 i u Zavodu za javno zdravlje 48.

 

Aktuelno

Katarina Petrović (foto: skrinšot N1)
Uručena sinoć u Beogradu Pre 3 sati 11 minuta

Katarina Petrović dobitnica nagrade "Osvajanje slobode"

Majorki policije Katarini Petrović iz Valjeva sinoć je u Beogradu uručena nagrada "Osvajanje slobode". U svom kratkom obraćanju, citirala je Martina Lutera Kinga: "Možda nećemo previše žaliti zbog...

Gradska čistoća (foto: Kolubarske.rs)
Upućen zahtev Gradskoj upravi Pre 6 sati 39 minuta

Vidrak i Vodovod traže povećanje cena za 25 posto

Javna komunalna preduzeća Vidrak i Vodovod uputila su zahtev Gradskoj upravi Valjevo za davanje saglasnosti za povećanje cena svojih usluga za 25 odsto. Nove cene primenjivaće se prvog dana...  · 6 komentara

Kosovo je Srbija (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 1 dan 4 sati

Uspešna terapija, pretpostavlja valjanu dijagnozu...

Retka je odluka aktuelne vlasti kojoj ne bi trebalo zameriti, kao skorašnja da ne proglasi "okupaciju Kosmeta". Mada se pričalo da je neizbežna, zbog pogoršavanja stanja na Severu Kosova. I...