Škola stranih jezika Akademije Oxford (foto: Akademija Oxford)
Škola stranih jezika Akademije Oxford (foto: Akademija Oxford)
27.01.2021, 07:52

UPIŠITE KURS STRANIH JEZIKA U AKADEMIJI OXFORD

č: | fb:

Svedoci smo važnosti učenja i znanja stranih jezika, kao i mesta koje zauzimaju u poslovnom svetu. Ukoliko tražite posao ili želite da napredujete na već postojećem radnom mestu, ili možda želite da radite u inostranstvu, Škola stranih jezika Akademije Oxford u Valjevu vam nudi rešenje.

 

U našoj ponudi možete pronaći kurseve svih svetskih jezika, od onih najzastupljenijih, kursevi engleskog i nemačkog jezika, do onih koji se ne koriste kod velikog broja stanovništva, grčki, švedski, hrvatski, japanski, portugalski i drugi strani jezici.


Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle

 

Visokokvalifikovani predavači će polaznicima omogućiti kvalitetnu nastavu, u skladu sa CEFR–om (The Common European framework for languages), odnosno Zajednički evropski referentni okvir za jezike. Ovaj sistem omogućuje organizaciju nastave u skladu sa poznavanjem stranog jezika i tako deli jezik na ukupno šest nivoa. Stoga možete pohađati kurseve početnih nivoa A1 i A2, kurseve srednjeg nivoa B1 i B2, kao i napredne nivoe jezika C1 i C2.

 

Ukoliko se odlučite da kod nas upišete kurs engleskog jezika, nemačkog jezika, ili bilo kog drugog stranog jezika iz naše ponude, po isplaćenom kursu, ostvarujete pravo da pohađate još jedan kurs sasvim besplatno.

 

Gratis kursevi obuhvataju kurseve koji unapređuju lična znanja i veštine, stoga se možete  upoznati sa mapama uma, organizacijom učenja, veštinama prezentovanja ili da naučite neke od najboljih tehnika pamćenja. U ponudi imamo i obuke koje se odnose na proširivanje vašeg kreativnog načina izražavanja, te možete odabrati kurs kreativnog pisanja, obuku pisanja za web ili blog, kao i kurs kreativnog pisanja za decu i poslovne komunikacije.

 

Ne sumnjamo da ćete među ovim kursevima naći odgovarajući i, vama najzanimljiviji, kurs. Najbolje od svega je što je kurs apsolutno besplatan i nakon završetka kursa, kao i kod kurseva stranih jezika, imate mogućnost da polažete završni ispit i ostvarite pravo na sertifikat Akademije Oxford, koji je priznat u Srbiji i u mnogim zemljama Evropske Unije.


Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu

 

Deca u najranijem detinjstvu stvaraju afinitete prema stranim jezicima, te će im u budućnosti biti olakšano učenje i unapređenje već poznatog jezika. Naši iskusni predavači su tu da nastavu prilagode svakom uzrastu, i da kroz zabavu i igru vaša deca nauče strane jezike.

 

Sva deca koja budu pohađala kurs engleskog jezika za decu u mogućnosti su da steknu znanja predviđena za njihov uzrast, a zatim da to znanje vremenom nadograde i unaprede u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

 

Ukoliko ste se odlučili da nam ukažete poverenje i sa nama naučite neki strani jezik, za sve dodatne informacije ili dostavljanja prijave možete nasposetiti u prostorijama Akademije Oxford Valjevo u Karađorđevoj ulici, broj 120.

 

Takođe, možete nas kontaktirati na brojeve telefona: 014 / 21 – 56 - 10 ili 060 / 30 - 70 677, odnosno putem mail adrese: [email protected].

Aktuelno

Gradska čistoća (foto: Kolubarske.rs)
Upućen zahtev Gradskoj upravi Pre 2 sati 34 minuta

Vidrak i Vodovod traže povećanje cena za 25 posto

Javna komunalna preduzeća Vidrak i Vodovod uputila su zahtev Gradskoj upravi Valjevo za davanje saglasnosti za povećanje cena svojih usluga za 25 odsto. Nove cene primenjivaće se prvog dana...  · 3 komentara

Kosovo je Srbija (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 1 dan

Uspešna terapija, pretpostavlja valjanu dijagnozu...

Retka je odluka aktuelne vlasti kojoj ne bi trebalo zameriti, kao skorašnja da ne proglasi "okupaciju Kosmeta". Mada se pričalo da je neizbežna, zbog pogoršavanja stanja na Severu Kosova. I...