Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
12.02.2021, 07:49

Ukrao vozilo iz garaže zdravstvene stanice u Peckoj

č: | fb:

Valjevska policija je, u saradnji sa beogradskom policijom, uhapsila M. P. (1992) iz okoline Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, on se sumnjiči da je tokom noći, 27. januara, sa dvadesetčetvorogodišnjim muškarcem, koga je policija ubrzo pronašla i uhapsila, ušao u garažu Zdravstvene stanice Pecka i ukrao nezaključano vozilo "fijat grande punto". Policija je sutradan pronašla vozilo i vratila ga Domu zdravlja.

 

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu. Sudija za prethodni postupak mu je, na predlog tužioca, odredio pritvor do 30 dana.

Aktuelno

Gradska čistoća (foto: Kolubarske.rs)
Upućen zahtev Gradskoj upravi Pre 35 minuta

Vidrak i Vodovod traže povećanje cena za 25 posto

Javna komunalna preduzeća Vidrak i Vodovod uputila su zahtev Gradskoj upravi Valjevo za davanje saglasnosti za povećanje cena svojih usluga za 25 odsto. Nove cene primenjivaće se prvog dana...

Kosovo je Srbija (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 22 sati 4 minuta

Uspešna terapija, pretpostavlja valjanu dijagnozu...

Retka je odluka aktuelne vlasti kojoj ne bi trebalo zameriti, kao skorašnja da ne proglasi "okupaciju Kosmeta". Mada se pričalo da je neizbežna, zbog pogoršavanja stanja na Severu Kosova. I...