Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
12.02.2021, 13:53

Spomenka Đurović je v.d. direktora predškolske ustanove

č: | fb:

Rešenjem minstra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića, za vršioca dužnosti direktora Predškolske ustanove "Milica Nožica" u Valjevu imenovana je Spomenka Đurović, saznaju nezvanično Kolubarske.rs.

 

Đurović je diplomirani vaspitač, zaposlena u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica". Ona je na mesto vršioca dužnosti direktora imenovana nakon što je početkom ove nedelje dotadašnja v.d. direktora Katarina Janković podnela ostavku na to mesto.

 

Podsećamo, nakon manje od mesec dana, od postavljenja, Katarina Janković je podnela ostavku, ali ne iz profesionalnih razloga. Ona je na mesto v.d. direktora valjevskih vrtića došla kao nestranačka ličnost pošto je sredinom januara ove godine smenjen dotadašnji direktor Zlatomir Marković (SNS), koji je na čelu vrtića bio od 2014. godine. I novoimenovana direktorka Predškolske ustanove "Milica Nožica" Spomenka Đurović je, prema saznanjima Kolubarskih.rs, član Srpske napredne stranke.

 

 

Aktuelno

Kosovo je Srbija (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 20 sati 3 minuta

Uspešna terapija, pretpostavlja valjanu dijagnozu...

Retka je odluka aktuelne vlasti kojoj ne bi trebalo zameriti, kao skorašnja da ne proglasi "okupaciju Kosmeta". Mada se pričalo da je neizbežna, zbog pogoršavanja stanja na Severu Kosova. I...

Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 23.09.2024

Bez vode Radino brdo...

Zbog radova na vodovodnoj mreži na uglu ulica Užičke i Gradačke, u utorak, 24. septembra od 8 do 12 časova, bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači na Radinom brdu, ulica Vukovarska, Degurić,...