Vakcinacija u Grand hotelu (foto: DjordjeDjokovic)
Vakcinacija u Grand hotelu (foto: DjordjeDjokovic)
13.02.2021, 08:00

Počeo novi krug masovne vakcinacije u Valjevu

č: | fb:

Osim revakcinacije stanovništva, na vakcinalnom punktu u velikoj sali Grand hotela, počeo je i novi krug masovne vakcinacije kineskom vakcinom "Sinofarm".

 

Revakcinacija se obavlja svakog dana od 8 do 15, a vakcinacija od 15 do 20 časova. I jedan i drugi posao realizuju se po spiskovima dobijenim iz Beograda, a građani su o terminima obavešteni preko SMS i imejla.

 

Radiće se svaki dan, i za vreme praznika, rečeno je u Domu zdravlja.

 

Dom zdravlja se blagovremeno pripremio za ovu situaciju, tako da je još pre početka revakcinacije u sali Granda na svakom punktu povećao broj ljudi i opreme. Povećan je broj mesta za prijem i obradu podataka, istovremeno može da radi pet lekara, a broj mesta za davanje cepiva povećan je na tri.

Aktuelno

Gradska čistoća (foto: Kolubarske.rs)
Upućen zahtev Gradskoj upravi Pre 33 minuta

Vidrak i Vodovod traže povećanje cena za 25 posto

Javna komunalna preduzeća Vidrak i Vodovod uputila su zahtev Gradskoj upravi Valjevo za davanje saglasnosti za povećanje cena svojih usluga za 25 odsto. Nove cene primenjivaće se prvog dana...

Kosovo je Srbija (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 22 sati 2 minuta

Uspešna terapija, pretpostavlja valjanu dijagnozu...

Retka je odluka aktuelne vlasti kojoj ne bi trebalo zameriti, kao skorašnja da ne proglasi "okupaciju Kosmeta". Mada se pričalo da je neizbežna, zbog pogoršavanja stanja na Severu Kosova. I...