Aleksandar Vučić (foto: DjordjeDjokovic)
Aleksandar Vučić (foto: DjordjeDjokovic)
25.02.2021, 17:28

Vučić: U Valjevo dolazi fantastičan nemački investitor

č: | fb:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će ovog leta u Valjevu početi izgradnja "jedne fantastične nemačke fabrike", u kojoj će biti otvoreno 500 novih radnih mesta, a postoji mogućnost da stigne još jedna nemačka investicija.

 

"Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, a godinama smo se borili da dovedemo investitore u Valjevo, da ćemo tokom leta položiti kamen temeljac za izgradnju divne, fntastične nemačke fabrike u Valjevu, za više od 500 zaposlenih. A, zatim ono što je možda još bolja vest je da pregovaramo sa još jednom nemačkom fabrikom da dođe u Valjevo. Time bi Valjevo rešilo sve svoje probleme, time bi bilo novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakako završavamo. Počinje nova era, novi vek za naše Valjevo. Valjevci čestitam", rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

 

Ovu, kako reče, lepu vest za Valjevo, predsednik Aleksandar Vučić je saopštio na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav". On međutim nije precizirao o kojoj nemačkoj kompaniji se radi, niti je precizirao kada će biti položen kamen temeljac za novu fabriku.

 

Predsednik Srbije je rekao da će se raditi na tome da se ubrza izgradnja brze saobraćajnice od Valjeva do Lajkovca, kako bi Valjevo imao bolju vezu sa auto-putem "Miloš Veliki".

Aktuelno

Kosovo je Srbija (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 19 sati 58 minuta

Uspešna terapija, pretpostavlja valjanu dijagnozu...

Retka je odluka aktuelne vlasti kojoj ne bi trebalo zameriti, kao skorašnja da ne proglasi "okupaciju Kosmeta". Mada se pričalo da je neizbežna, zbog pogoršavanja stanja na Severu Kosova. I...

Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 23.09.2024

Bez vode Radino brdo...

Zbog radova na vodovodnoj mreži na uglu ulica Užičke i Gradačke, u utorak, 24. septembra od 8 do 12 časova, bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači na Radinom brdu, ulica Vukovarska, Degurić,...