Nova Šesta škola (foto: Đorđe Đoković)
Nova Šesta škola (foto: Đorđe Đoković)
16.04.2021, 09:18

Od ponedeljka se na nastavu vraćaju i viši razredi osnovnih i srednjih škola

č: | fb:

Od ponedeljka, 19. aprila, stariji razredi osnovnih i učenici srednjih škola vraćaju se na nastavu, odlučio je Krizni štab za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid-19.

 

Nakon današnje sednice Kriznog štaba, epidemiolog dr Predrag Kon je rekao da je epidemiološka situacija izašla iz vanredne te da je sada procenjena kao nepovoljna. Dodao je da je povećan broj otpusta u bolnicama u odnosu na prijeme.

 

"Doneta je odluka da od 19. aprila počnu da rade škole, to se odnosi na starije razrede osnovnih i srednje škole", naveo je Kon.

 

Na današnjoj sednici Kriznog štaba je odlučeno da bude izjednačena cena PCR testa na koronavirus za državljane Srbije i strane državljane, kao podrška turizmu. Cena će sada biti 9.000 dinara za sve, umesto dosadašnjih 18.000 koliko su PCR test plaćali strani državljani.

Aktuelno

Kosovo je Srbija (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 12 sati 10 minuta

Uspešna terapija, pretpostavlja valjanu dijagnozu...

Retka je odluka aktuelne vlasti kojoj ne bi trebalo zameriti, kao skorašnja da ne proglasi "okupaciju Kosmeta". Mada se pričalo da je neizbežna, zbog pogoršavanja stanja na Severu Kosova. I...

Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 1 sati

Bez vode Radino brdo...

Zbog radova na vodovodnoj mreži na uglu ulica Užičke i Gradačke, u utorak, 24. septembra od 8 do 12 časova, bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači na Radinom brdu, ulica Vukovarska, Degurić,...