Zgrada (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Zgrada (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
09.07.2021, 07:51

Javni poziv za firme koje će realizovati energetsku sanaciju

č: | fb:

Na zvaničnoj inetrnet prezentaciji grada Valjeva www.valjevo.rs, danas je objavljen javni poziv za podnošenje prijave sa pratećom dokumentacijom za Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije na teritoriji grada Valjeva, a koji se odnosi na zemenu stolarije i kotlova za porodične kuće i stanove, kao i na ugradnju i nabavku materijala za termičku izolaciju porodočnih kuća, stanova i stambenih zgrada.

 

Grad Valjevo je zaključio Ugovor o sufinansiranju programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji sprovodi grad Valjevo sa Ministarstvom rudarstva i energetike Republike Srbije. Ukupan iznos sredstava koji je na raspolaganju za navedene mere iznosi 20 miliona dinara, od kojih je 10 miliona izdvojilo Ministarstvo rudarstva i energetike, a 10 miliona grad Valjevo.

Aktuelno

Radovi na vodovodnoj mreži (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 13 sati 27 minuta

Bez vode Radino brdo...

Zbog radova na vodovodnoj mreži na uglu ulica Užičke i Gradačke, u utorak, 24. septembra od 8 do 12 časova, bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači na Radinom brdu, ulica Vukovarska, Degurić,...