Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
23.02.2022, 11:58

"PROMENA IZ KORENA" večeras u Valjevu

č: | fb:

U Centru za kulturu u Valjevu večeras u 18 časova (sreda, 23. februar) održaće se svečana konvencija liste "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije".

 

Na konvenciji će govoriti Marinika Tepić, nosilac liste i potpredsednica Stranke slobode i pravde, Tatjana Manojlović, potpredsednica Demokratske stranke i Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke. Biće predstavljeni i kandidati za narodne poslanike iz Valjeva.

 

"Valjevo je grad iz kojeg su Srbiji često dolazile preko potrebne promene. Valjevke i Valjevci su uvek bili među prvima koji su hrabro ustajali protiv nepravde i borili se za slobodu i normalan život u Srbiji. Zato pozivamo naše sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže na ovom skupu i saznaju za kakvu se to zemlju mi zalažemo.

 

Već deset godina život u Srbiji nije normalan. Nikada gori nisu vladali našom zemljom. Sve institucije su uništene kako bi sva vlast bila u rukama jednog čoveka i njegove klike. Na vlasti su ljudi bez znanja i sposobnosti da vode našu zemlju i naše gradove. Uz to se još i kite lažnim diplomama. Važno je jedino da su članovi stranke na vlasti.

 

Za deset godina su udvostručili spoljni dug Srbije koji sada iznosi preko 30 milijardi evra. Uspeli su čak i EPS da unište. Sve su stavili na prodaju. Truju nam vazduh, zemlju i vodu i još nam objašnjavaju da je to za naše dobro. Svi koji drugačije misle bivaju proganjani i brutalno etiketirani u medijima pod kontrolom vlasti.

 

Pokušavaju da pred izbore podmite građane besomučno deleći im novac koji dolazi iz kredita i koji će isti ti građani morati da vrate sa kamatom. Zato iz zemlje u kojoj vladaju najgori odlaze najbolji. I zato u Srbiji živi sve manje ljudi. Moramo svi zajedno da zaštitimo Srbiju.

 

I sada je Srbiji potrebna promena – promena iz korena. Ujedinjeni oko tog cilja možemo i moramo 3. aprila da donesemo Srbiji pobedu. Ta pobeda mora da bude pobeda građanki i građana Srbije, a ne klike na vlasti", navodi se u pozivu za večerašnju konvenciju.

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo 20.09.2024

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...  · 3 komentara

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis 20.09.2024

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...