Zgrada (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Zgrada (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.07.2022, 11:17

Produžen javni poziv za energetsku efikasnost

č: | fb:

Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada na teritoriji grada Valjeva u 2022. godini je produžen do 15. jula 2022. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.


Poziv je produžen zbog zainteresovanosti privrednih subjekata i preduzetnika, a nemogućnosti da na vreme prikupe potrebnu dokumentaciju za učešće.

 

Gradsko veće Valjeva je 24. juna objavilo javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada na teritoriji grada Valjeva u 2022.godini.

 

Na internet stranici grada Valjeva https://www.valjevo.rs/javni-oglasi-i-obaveštenja/ i na oglasnoj tabli Gradske uprave grada Valjeva se nalaze sve potrebne informacije o ovom javnom pozivu.

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo 20.09.2024

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...  · 3 komentara

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis 20.09.2024

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...