Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
23.02.2023, 08:07

Valjevski naprednjaci na udaru kritike Aleksandra Vučića

č: | fb:

Prošle sedmice u Beogradu je održan prošireni sastanak Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koji je za temu imao analizu stanja u lokalnim organizacijama ove stranke.

 

Posebno su se na udaru kritike predsednika stranke Aleksandra Vučića našli gradski odbori u Valjevu i Čačku, za koje je rečeno da imaju najlošiji rejting u biračkom telu u čitavoj Srbiji, piše OzonPress.

 

Prema pisanju čačanskog portala, na sastanku Izvršnog odbora SNS-a je rečeno da gradski odbori u Valjevu i Čačku, na osnovu sprovedenih anketa, imaju tek neki promil preko 30 posto podrške birača, dok je taj procenat u ostalim gradovima i opštinama u Srbiji znatno veći, kreće se od 45 do 50 posto.

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 12 sati 7 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara