Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
23.02.2023, 08:07

Valjevski naprednjaci na udaru kritike Aleksandra Vučića

č: | fb:

Prošle sedmice u Beogradu je održan prošireni sastanak Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koji je za temu imao analizu stanja u lokalnim organizacijama ove stranke.

 

Posebno su se na udaru kritike predsednika stranke Aleksandra Vučića našli gradski odbori u Valjevu i Čačku, za koje je rečeno da imaju najlošiji rejting u biračkom telu u čitavoj Srbiji, piše OzonPress.

 

Prema pisanju čačanskog portala, na sastanku Izvršnog odbora SNS-a je rečeno da gradski odbori u Valjevu i Čačku, na osnovu sprovedenih anketa, imaju tek neki promil preko 30 posto podrške birača, dok je taj procenat u ostalim gradovima i opštinama u Srbiji znatno veći, kreće se od 45 do 50 posto.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 18 sati 46 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara