Ana Brnabić (foto: Đorđe Đoković)
Ana Brnabić (foto: Đorđe Đoković)
22.05.2023, 08:54

Ana Brnabić otkazala dolazak u Valjevo

č: | fb:

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić otkazala je dolazak u Valjevo i posetu Tehničkoj školi. Ovo su saznali novinari dvadesetak minuta pre događaja koji je juče u popodnevnim satima najavljen iz Vlade Srbije i Regionalne privredne komore, a kasnije je i zvanično saopštio direktor Tehničke škole da je premijerka otkazala dolazak.

 

Premijerka Ana Brnabić, direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić i predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež trebalo je danas da posete Tehničku školu u okviru promocije regionalnih trening centara.

 

U valjevskoj srednjoj školi ovog prepodneva bila je direktorka Kancelarije za dualno obrazovanje i Nacionalni okvir kvalifikacija Gabrijela Grujić.

 

Nakon obilaska Tehničke škole, potpisan je sporazum između direktora Tehničke škole Branka Goloskokovića i direktora tri kompanije u Valjevu Hisens Gorenje, Hansgrohe i Biserba.

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 18 sati 53 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara