Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
03.10.2014, 13:20

Grujičić: Vanredne su okolnosti

č: | fb:

Opšta bolnica je spremna za rad u vanrednim okolnostima uzrokovanim nestašicom vode od noćas do ponedeljka jutru, rekao je danas Kolubarskim.rs vd direktor dr Dobrivoje Grujičić.

„Obezbedili smo flaširanu vodu za piće, za pacijente i zaposlene. Uz postojeće rezerve, imamo oko 5,5 tona flaširane vode. Vodu, koju nam cisternama doprema Gradski vodovod koristićemo kao sanitarno-tehničku vodu“, pojasnio je dr Grujičić.

On je dodao kako će biti moguće i dijalize za pacijente koji se dijaliziraju, te da će na kućno lečenje biti otpušteni svi pacijenti čije to trenutno zdravstveno stanje dozvoljava. Takođe, ograničen je broj poseta na „jednu po bolesniku“.

„Do utorka će biti redukovan operativni program, pa će se intervenisati samo kod hitnih slučajeva.  U redovan radni ritam vraćamo se nakon toga što Zavod za javno zdravlje uradi analize kvaliteta vode posle ponovnog snabdevanja sa gradske vodovodne mreže“, dodao je vd direktor Opšte bolnice.

Tokom ovih vanrednih okolnosti, naglasio je dr Grujičić, pojačana su dežurstva u pojedinim bolničkim službama.

 

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 53 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara