Transparent na Gradskom trgu u Valjevu (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Transparent na Gradskom trgu u Valjevu (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
13.06.2023, 06:58

I u Valjevu građanski protest "Srbija protiv nasilja"

č: | fb:

Građanski protest "Srbija protiv nasilja" biće organizovan u Valjevu u četvrtak, 15. juna sa početkom u 19 časova na Gradskom trgu. Tehnički organizator protesta u Valjevu je Udruženje građana Valjevski pokret otpora (VPO).

 

Kako je anvedeno u pozivu, nakon okupljanja građana na Gradskom trgu, gde će biti pročitani zahtevi protesta, svi zajedno krenućemo u protestnu šetnju gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva – Vojvode Mišića – Dr Pantića – Uzun Mirkova – Karađorđeva - Gradski trg.

 

"Više nemamo prava da okrećemo glavu od opšteg bezakonja, nasilja i mržnje, i naša građanska dužnost je da kažemo DOSTA i NEMA NAZAD!", navodi se u pozivu.

Aktuelno

Pogled sa vrha Jablanika (foto: Đorđe Đoković)
Inicijativa Pre 13 sati 30 minuta

Zaštitimo valjevske planine dok ne bude kasno

Gljivarsko društvo pokrenulo je inicijativu da se zaštite Valjevske planine, koju će podneti Ministarstvu zaštite životne sredine i Zavodu za zaštitu prirode Srbije. Zaštita je posebno važna zbog...  · 2 komentara

Glasačka kutija (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 9 sati 38 minuta

Bojkotovane izbore, ne možeš da izgubiš!

O bojkotovanju izbora od strane opozicije i šta to znači za opoziciju, a šta za njene birače (može i skupa), uglavnom prošlih izbora, mnogo je govoreno. Opravdano će se govoriti i dalje, osobito o...