Transparent na Gradskom trgu u Valjevu (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Transparent na Gradskom trgu u Valjevu (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
13.06.2023, 06:58

I u Valjevu građanski protest "Srbija protiv nasilja"

č: | fb:

Građanski protest "Srbija protiv nasilja" biće organizovan u Valjevu u četvrtak, 15. juna sa početkom u 19 časova na Gradskom trgu. Tehnički organizator protesta u Valjevu je Udruženje građana Valjevski pokret otpora (VPO).

 

Kako je anvedeno u pozivu, nakon okupljanja građana na Gradskom trgu, gde će biti pročitani zahtevi protesta, svi zajedno krenućemo u protestnu šetnju gradskim ulicama i to trasom: Karađorđeva – Vojvode Mišića – Dr Pantića – Uzun Mirkova – Karađorđeva - Gradski trg.

 

"Više nemamo prava da okrećemo glavu od opšteg bezakonja, nasilja i mržnje, i naša građanska dužnost je da kažemo DOSTA i NEMA NAZAD!", navodi se u pozivu.

Aktuelno

Ulica vladike Nikolaja (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 4 sati 47 minuta

Privremeno ukidanje autobuskog stajališta "Đezba"

Zbog zatvaranja jedne kolovozne trake u Ulici vladike Nikolaja i preusmeravanja saobraćaja u jednu saobraćajnu traku, autobusko stajalište "Đezba" neće moći da se koristi dok traju radovu na...

 (foto: )
Krajem avgusta Pre 7 sati 9 minuta

Rođena prva beba iz doniranih spermatozoida

Krajem avgusta rođena je prva beba iz doniranih spermatozoida nastala u laboratoriji valjevskog Zdravstvenog centra, a "singl" majka iz Šapca je donela na svet zdravog dečaka. Do kraja godine...