SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
SRC Petnica (foto: Kolubarske.rs)
15.06.2023, 06:52

Besplatan ulaz u SRC Petnica za valjevske đake radnim danima

č: | fb:

Učenici valjevskih osnovnih i srednjih škola ovog leta će moći, uz đačku knjižicu, besplatno da se kupaju na bazenima u Petnici radnim danima dok će vikendom plaćati ulaznice, saopštila je PR služba Valjeva.

 

"Grad Valjevo će za sve naše đake omogućiti besplatan ulazak na bazene, jer je najbolje i najzdravije okruženje u kome deca mogu provesti letnji raspust, upravo SRC Petnica i naši prelepi bazeni. Jedino što preostaje je da nas vreme posluži i da ovo bude jedna duga i lepa sezona kupanja", rekao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

 

Za besplatan ulazak potrebno je da učenici pokažu đačku knjižicu sa fotografijom, ili da slikaju telefonom tu stranicu đačke knjižice i pokažu je na ulazu, navodi se u saopštenju PR službe Valjeva.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan

Vozio sa 3,66 promila alkohola u organizmu

Pripadnici saobraćajne policije u Valjevu, tokom redovne kontrole, isključili su iz saobraćaja tridesetšestogodišnjeg vozača automobila marke "opel" koji je upravljao vozilom sa 3,66 promila...  · 1 komentar

Prekid sednice Skupštine grada (foto: Kolubarske.rs)
Nakon pet časova zasedanja 25.10.2024

Prekinuta sednica Skupštine grada Valjeva

Današnja sednica Skupštine grada prekinuta je nakon pet časova zasedanja, kada je u toku bila rasprava o šestoj tački dnevnog reda - izmene Plana komunalne izgradnje. Sednica će biti nastavljena u...  · 24 komentara

 (foto: )
u sali Muzičke škole Pre 1 dan 7 sati

Smotra folklora iz dijaspore "Kulturom u Zavičaj"

U subotu, 26. oktobra s početkom u 19 časova, u koncertnoj sali valjevske muzičke škole održaće se Smotra folklora iz dijaspore "Kulturom u zavičaj". Ulaz je slobodan.