Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
Gerontološki centar (foto: Đorđe Đoković)
18.07.2023, 06:32

Gerontološki centar raspisao konkurs za prijem 32 radnika

č: | fb:

Ustanova socijalne zaštite Gerontološki centar Valjevo raspisala je javni konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme u Domu za stare, koji će ovog leta primiti prve korisnike.

 

Kako je navedeno u konkursu, potrebna su 32 radnika različitih zanimanja. Najviše radnih mesta, deset, je otvoreno za negovatelje, šest za medicinsku sestru-tehničar, četiri spremačice i po dva mesta pomoćni kuvar, kuvar poslastičar i tehničar održavanja odeće.

 

Za radna mesta samostalni finansijsko-računovodstveni saradnik, referent za finansijsko-računovodstvene poslove, referent za pravne kadrovske i administrativne poslove, radni terapeut, glavni kuvar i magacioner ekonom potreban je po jedan izršilac.

 

Kako je saopštio Geronotološki centar, svi zaintersovani radne biografije mogu poslati na mejl adresu [email protected] ili ih predati na adresi Ustanove, u ulici Radovana Dragovića 2, sa naznakom "Prijava na konkurs".

 

U valjeskom Domu za stare biće mesta za 113 korisnika za koje će, pored smeštaja, biti obezbeđena zdravstvena nega kao i vaninstitucionalna zaštita, dok će u prihvatilištu za beskućnike biti 30 mesta i 20 u dnevnom boravku za jednodnevni smeštaj starih lica.

 

Aktuelno

NSZ - Filijala Valjevo (foto: Kolubarske.rs)
U okviru Lokalnog akcionog plana zapošljavanja Pre 11 sati 15 minuta

Raspisan javni poziv za samozapošljavanje i stručnu praksu

Grad Valjevo je, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje - Filijala Valjevo, raspisao javne pozive za dodelu subvencije za samozapošljavanje i za realizaciju programa stručna praksa u...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše Pre 1 dan 14 sati

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 15 komentara