Asfaltirano oštećenje u UliciZeke Buljubaše (foto: Stanari ulice)
Asfaltirano oštećenje u UliciZeke Buljubaše (foto: Stanari ulice)
08.09.2023, 08:09

Brza reakcija Vodovoda

č: | fb:

Stanovnici Ulice Zeke Buljubaše ovog prepodneva Kolubarskim. rs poslali su fotografiju i poruku - "nema više stolica, oštećenje je asfaltirano". 

 

Kažu da su zadovoljni jer je posao konačno završen, ali ostaje gorak utisak jer su morali da čekaju godinu i po dana da nadležne službe reaguju. Ipak, poručuju "bolje ikad neko nikad", zahvalni Kolubarskim.rs za objavu teksta, a ekipi JKP Vodovod na brzoj reakciji nakon tog teksta. Nadaju se da će i nadležni u Gradu brzo reagovati i njihovu ulicu staviti na spisak onih koje su u planu za asfaltiranje, a ne samo za "redovno" krpljena.

Stolice na Ulici Zeke Buljubaše

Stolice na Ulici Zeke Buljubaše (Foto: Kolubarske.rs)

 

Podsetimo, Kolubarske.rs su pre tri dana objavile tekst i fotografiju Ulice Zeke Buljubaše, tačnije rupe zatrpane kamenjem nakon radova na vodovodnoj mreži, na koju su stanari postavili stolice jer je to, kako su rekli, jedini način da zaštite sebe i svoje automobile od kamenja koje "pršti na sve strane", ali i da skrenu pažnju na oštećenje staro više od godinu dana i na to da na njihove pozive odgovara nema. U gradskom Vodovodu nam je tada rečeno da će oštećenje u Ulici Zeke Buljubaše asfaltrati u što kraćem roku, što su i učinili.

 

 

 

 

 

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 42 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara