Asfaltirano oštećenje u UliciZeke Buljubaše (foto: Stanari ulice)
Asfaltirano oštećenje u UliciZeke Buljubaše (foto: Stanari ulice)
08.09.2023, 08:09

Brza reakcija Vodovoda

č: | fb:

Stanovnici Ulice Zeke Buljubaše ovog prepodneva Kolubarskim. rs poslali su fotografiju i poruku - "nema više stolica, oštećenje je asfaltirano". 

 

Kažu da su zadovoljni jer je posao konačno završen, ali ostaje gorak utisak jer su morali da čekaju godinu i po dana da nadležne službe reaguju. Ipak, poručuju "bolje ikad neko nikad", zahvalni Kolubarskim.rs za objavu teksta, a ekipi JKP Vodovod na brzoj reakciji nakon tog teksta. Nadaju se da će i nadležni u Gradu brzo reagovati i njihovu ulicu staviti na spisak onih koje su u planu za asfaltiranje, a ne samo za "redovno" krpljena.

Stolice na Ulici Zeke Buljubaše

Stolice na Ulici Zeke Buljubaše (Foto: Kolubarske.rs)

 

Podsetimo, Kolubarske.rs su pre tri dana objavile tekst i fotografiju Ulice Zeke Buljubaše, tačnije rupe zatrpane kamenjem nakon radova na vodovodnoj mreži, na koju su stanari postavili stolice jer je to, kako su rekli, jedini način da zaštite sebe i svoje automobile od kamenja koje "pršti na sve strane", ali i da skrenu pažnju na oštećenje staro više od godinu dana i na to da na njihove pozive odgovara nema. U gradskom Vodovodu nam je tada rečeno da će oštećenje u Ulici Zeke Buljubaše asfaltrati u što kraćem roku, što su i učinili.

 

 

 

 

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 18 sati 26 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara