Viktor Mićić (foto: www.leparecvaljeva)
Viktor Mićić (foto: www.leparecvaljeva)
10.04.2024, 09:13

Viktor Mićić novi načelnik Kolubarskog okruga

č: | fb:

Dosadašnji načelnik Kolubarskog okruga Miloš Milutinović, diplomirani poslovni informatičar, razrešen je dužnosti, a na to mesto je postavljen Viktor Mićić.

 

Rešenjem Vlade Srbije od 5. aprila Miloš Milutinović, koji je dužnost načelnika Kolubarskog okruga obavljao od 26. januara prošle godine, je razrešen dužnosti, a na istoj sednici je doneto rešenje o imenovanju dosadašnjeg zamenika predsednika Skupštine grada Viktora Mićića za načelnika Kolubarskog upravnog okruga sa sedištem u Valjevu.

 

U biografiji Viktora Mićića, objavjenoj na zvaničnoj stranici grada Valjeva, piše da je završio Višu ekonomsku školu "Prota Mateja Nenadović" u Valjevu, odsek finansije. Član je Srpske napredne stranke od marta 2011. godine. Odbornik u Skupštini grada Valjeva bio je u dva mandata od 2012-2016 i od 2016-2020. godine. U avgustu 2020. godine je izabran za zamenika predsednika Skupštine grada Valjeva.

 

Aktuelno

Medvednik (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post Pre 1 sati 14 minuta

Ko se "igra" sa zaštitom valjevskih planina

U svim Prostornim Planovima Republike Srbije, počev od 1996. godine, valjevske planine se planiraju za zaštitu. I u najnovijem Prostornom Planu za zaštitu od 2021-2035. godine su planirani...