Pokret sad
Pokret sad
15.05.2024, 16:01

Pokret Sad ulaže žalbu i podnosi krivične prijave

č: | fb:

Nakon što je Gradska izborna komisija (GIK) usvojila prigovor jednog birača na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad – dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – Drugačije" i ponišila Rešenje o proglašenju te izborne liste, saopštenjem za javnost se oglasio "Pokret sad".

 

U nedostatku političkog takta, znanja i sposobnosti, a u strahu od izvesnog poraza, predstavnici SNS-a u Gradskoj izbornoj komisiji sa svojim trabantima-slugeranjama su doneli odluku o odbijanju liste "Pokret Sad, dr Snezana Mijatović, Djordje Pavlović- DRUGAČIJE"

 

Naša lista u momentu predaje je ispunjavala sve zakonom propisane uslove što je i sama GIK utvrdila donošenjem rešenja o proglašenju liste. Naknadnom pameću predsednika i sekretara GIK-a, a inicirana od strane opskurnih likova izvučenih iz pacovskih kanala političke moći grada Valjeva podneli su prigovore - političke pamflete koji kao takvi sadrže "rekla-kazala" i "čula-videla" dokaze koje su im doturali iz političke kanalizacije ovog grada.

 

"Pokret sad" će uložiti sve zakonom propisane pravne lekove i boriti se za pravdu u ovom gradu. A oni koji se služe šibicarskim i pilićarskim metodama u političkoj borbi zavrsiće upravo tako - odbačeni, zaboravljeni i na otpadu politički izraubovanih likova.

 

Pokret sad obećava krivične prijave protiv svih koji su uzeli učešće u ovom udruženom političkom poduhvatu, zbog onemogućavanja prava na kandidovanje i to počev od podnosioca prigovora, preko predsednika GIK-a Mladena Simovića i sekretara GIK-a Branke Rosić. Pa, neka svoje pravničko umeće i znanje pokažu pred nadležnim tužiocem", navodi se u saopštenju "Pokreta sad".

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 16 sati 49 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara