Novi betonski stub (foto: ED Valjevo)
Novi betonski stub (foto: ED Valjevo)
27.05.2024, 09:43

Rešen problem. Moglo je i ranije...

č: | fb:

Redakciji Kolubarske.rs javili su se vlasnici kuća na Divčibarama, Ulica Jeremićka, koji nemaju struju od novembra prošle godine.

 

Kažu da je nakon oluje pao drveni stub za struju, "žice pod naponom" su na zemlji i predstavljaju veliku opasnst. Prema njihovim tvrdnjama desetine puta su zvali dispečere u valjevskoj Elektrodistribuciji da prijave problem - kvar, obećavali su im da će "sve biti rešeno", ali već skoro sedam meseci niko ništa ne rešava.

 

Vlasnici kuća su se za pomoć obratili našoj redakciji, a mi smo dopis uputili Centru za odnose sa javnošću Elektrodistribucija Srbija sa pitanjem da li su upoznati sa ovim problemom - havarijom i ukoliko jesu da li će i kada kvar biti otklonjen, a vlasnicima kuća u Ulici Jeremićka obezbeđeno normalno snabdevanje električnom energijom?

 

Usledio je brz odgovor. Nakon samo tri dana obavešteni smo da je "problem rešen" i da vlasnici vikendica imaju struju. "Ekipe Ogranka Elektrodistribucije Valjevo su u potpunosti sanirale kvar na navedenoj lokaciji. Bilo je neophodno ugraditi i novu betonsku banderu i postaviti novi SKS kabl".

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 17 sati 3 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara