Vidikovac Mali Golubac (foto: www.leparečvaljeva.rs)
Vidikovac Mali Golubac (foto: www.leparečvaljeva.rs)
28.05.2024, 12:42

Izgradnja platforme Mali Golubac

č: | fb:

"Platforma za posmatranje vidikovca Mali Golubac na Divčibarama" biće finansirana sredstvima Ministarstva turizma i omladine, koje je obezbedilo 15 miliona dinara, dok će iz budžeta Valjeva biti izdvojeno tri miliona dinara.

 

Kako je objavljeno na sajtu "Lepa reč Valjeva", Turistička organizacija i grad Valjevo su izradili kompletan projekat sa pripremljenom građevinskom dozvolom i konkurisali kod Ministarstva turizma i omladine, koje je podržalo projekat "Platforme Mali Golubac" na konkursu za dodelu subvencija i transfera namenjenih za projekte razvoja turizma.

Vidikovac Mali Golubac

Vidikovac Mali Golubac (Foto: www.leparečvaljeva.rs)

Platforma za posmatranje vidikovca Mali Golubac biće postavljena na mestu koje povezuje Mali i Veliki Golubac i predstavljaće mesto na kome će uživati posetioci prirode. Golubac je jedan od najlepših vrhova planine Maljen, sa koga se pruža neverovatan pogled na zapadu ka Povlenu, Maglešu, Jablaniku i Medvedniku, na severu u daljini na Cer., objavljeno je na sajtu "Lepa reč Valjeva".

Aktuelno

Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Mesec dana pered početak zimske sezone 16.10.2024

Nema zainteresovanih za čišćenje snega u Valjevu

Nijedna ponuda nije prispela do isteka roka za javnu nabavku zimsko održavanje ulica i puteva, a do početka sezone zimskog održavanja ostalo je manje od mesec dana. Procenjena vrednost ovogodišnjeg...  · 10 komentara