Dva nova vrtića - Mali princ i Palčica (foto: GrO SNS)
Dva nova vrtića - Mali princ i Palčica (foto: GrO SNS)
30.05.2024, 07:00

SNS: Pet razloga koji Valjevo čine još boljim - Vrtići

č: | fb:

Znate li šta je najveća radost za sve nas u ovom gradu? Kada svoj deci Valjeva možemo da pružimo bezbrižno detinjstvo i zdravo odrastanje, a važan preduslov za to su i nova, modernija obdaništa. Otvorili smo dva nova vrtića - "Malog princa" i "Palčicu". Za Valjevo sutra!

 

Do novih valjevskih vrtića je došlo nakon rekonstrukcije objekta stare škole "Milovan Glišić", a novac za unutrašnje opremanje donirala je Fondacija Novak Đoković.

 

Novi vrtić

Novi vrtić (Foto: GrO SNS)

U prvom objektu "Mali princ" će se realizovati celodnevni program i imaće devet grupa sa 200 upisane dece. Površina objekta iznosi 1.106,99 m2 i poseduje privatnu kuhinju. I u drugom objektu "Palčica" će se realizovati celodnevni program, imaće 13 grupa i 270 upisane dece. Površina objekta iznosi 1.709.52 m2 i poseduje privatnu kuhinju.

 

Dogradnja vrtića Bambi

Dogradnja vrtića Bambi (Foto: GrO SNS)

Izgradnjom dva nova vrtića i dogradnjom vrtića "Bambi" u Kolubari 2, u potpunosti smo rešili problem liste čekanja za upis mališana u obdaništa.

 

Na mladima svet ostaje i zato je naša istinska borba, da naša deca odrastaju u najlepšim mogućim uslovima, pobedila sve prepreke.

 

Za porodicu, za našu decu, za Valjevo sutra!

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 33 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara