Dva nova vrtića - Mali princ i Palčica (foto: GrO SNS)
Dva nova vrtića - Mali princ i Palčica (foto: GrO SNS)
30.05.2024, 07:00

SNS: Pet razloga koji Valjevo čine još boljim - Vrtići

č: | fb:

Znate li šta je najveća radost za sve nas u ovom gradu? Kada svoj deci Valjeva možemo da pružimo bezbrižno detinjstvo i zdravo odrastanje, a važan preduslov za to su i nova, modernija obdaništa. Otvorili smo dva nova vrtića - "Malog princa" i "Palčicu". Za Valjevo sutra!

 

Do novih valjevskih vrtića je došlo nakon rekonstrukcije objekta stare škole "Milovan Glišić", a novac za unutrašnje opremanje donirala je Fondacija Novak Đoković.

 

Novi vrtić

Novi vrtić (Foto: GrO SNS)

U prvom objektu "Mali princ" će se realizovati celodnevni program i imaće devet grupa sa 200 upisane dece. Površina objekta iznosi 1.106,99 m2 i poseduje privatnu kuhinju. I u drugom objektu "Palčica" će se realizovati celodnevni program, imaće 13 grupa i 270 upisane dece. Površina objekta iznosi 1.709.52 m2 i poseduje privatnu kuhinju.

 

Dogradnja vrtića Bambi

Dogradnja vrtića Bambi (Foto: GrO SNS)

Izgradnjom dva nova vrtića i dogradnjom vrtića "Bambi" u Kolubari 2, u potpunosti smo rešili problem liste čekanja za upis mališana u obdaništa.

 

Na mladima svet ostaje i zato je naša istinska borba, da naša deca odrastaju u najlepšim mogućim uslovima, pobedila sve prepreke.

 

Za porodicu, za našu decu, za Valjevo sutra!

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 17 sati 2 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara