Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
30.05.2024, 09:51

Predavanje i promocija knjige "Kroz život bez nasilja"

č: | fb:

Muzička škola "Živorad Grbić", u saradnji sa Podružnicom psihologa Valjevo, u četvrtak, 30. maja, u 19 časova u koncertnoj sali škole, organizuje predavanje i promociju knjige "Kroz Život bez nasilja", autora Siniše Brlasa, profesora psihologije i specijaliste psihologije.

 

Vršnjačko nasilje je nešto sa čime se, nažalost, susrećemo svaki dan!

 

Knjiga "Kroz život bez nasija" je priručnik i vodič kroz prevenciju vršnjačkog nasilja kao rizika za mentalno zdravlje, između ostalog pruža korisne temelje za prepoznavanje različitih oblika agresivnog ponašanja, daje smernice za razlikovanje agresivnog i nasilnog ponašanja, kao i za prepoznavanje njihovih začetaka i razvojnoga puta kod dece i mladih.

 

U predavnju i promociji knjige učestvuju klinički psiholog Milena Seka Maksimović, autor knjige Siniša Brlas i Suzana Radovanović Perić, direktorka MŠ "Živorad Grbić".

 

 

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 30 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara