Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
Muzička škola (foto: Đorđe Đoković)
30.05.2024, 09:51

Predavanje i promocija knjige "Kroz život bez nasilja"

č: | fb:

Muzička škola "Živorad Grbić", u saradnji sa Podružnicom psihologa Valjevo, u četvrtak, 30. maja, u 19 časova u koncertnoj sali škole, organizuje predavanje i promociju knjige "Kroz Život bez nasilja", autora Siniše Brlasa, profesora psihologije i specijaliste psihologije.

 

Vršnjačko nasilje je nešto sa čime se, nažalost, susrećemo svaki dan!

 

Knjiga "Kroz život bez nasija" je priručnik i vodič kroz prevenciju vršnjačkog nasilja kao rizika za mentalno zdravlje, između ostalog pruža korisne temelje za prepoznavanje različitih oblika agresivnog ponašanja, daje smernice za razlikovanje agresivnog i nasilnog ponašanja, kao i za prepoznavanje njihovih začetaka i razvojnoga puta kod dece i mladih.

 

U predavnju i promociji knjige učestvuju klinički psiholog Milena Seka Maksimović, autor knjige Siniša Brlas i Suzana Radovanović Perić, direktorka MŠ "Živorad Grbić".

 

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 16 sati 59 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara